dimecres, 22 de desembre del 2010

ELS CÒMICS DE LA BIBLIOTECA

SNOOPY Y CARLITOS




L'Snoopy és un dels personatges principals de la tira còmica Peanuts creada per Charles Schulz. És el gos d'en Charlie Brown, i el seu excentricisme el converteix en el seu contrapunt. Va aparèixer per primer cop el 4 d'octubre de 1950. Primerament era només la mascota del protagonista però progressivament va anar adquirint rellevància i trets antropomòrfics que el van fer un personatge molt popular.
Se'l sol representar damunt de la seva caseta, dormitant, en comptes d'estar a dins com els altres gossos. Té diversos alter-egos, com el d'escriptor frustrat o aviador de combat, en eterna lluita contra Manfred von Richthofen (el Baró Roig). També es transforma a vegades en Joe Cool, un personatge que sempre està a l'última moda i que és una estrella. Pot usar les seves orelles com a hèlix per desplaçar-se, creant gags còmics.
Manté una relació dominant amb el seu amo, invertint absolutament els papers, ja que l'única missió de Charlie Brown sembla ser alimentar i fer feliç el seu gos, que es comporta com un ésser hedonista i independent. Manté també una lluita ferotge amb un nano de la colla per arravatar-li la seva manta.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada